Mitt namn är Emma-Klara Sandberg och är, tillsammans med Linn Carlson, grundare till kreatörskollektivet studio gro som arbetar för nätverkande mellan kreativa entreprenörer i Göteborg. Vi brinner för samarbeten & för att fler ska våga ta chansen att satsa fullt ut på det de är bra på!
Utöver det driver jag även sedan april 2016, företaget The Flowershop med fokus på fotografi, blomsterdesign och styling. Idéen till företaget föddes under mina 5 år Paris där jag inspirerades av det rika kulturlivet och fick utlopp för min kreativitet på många olika plan. Mångsidigheten är min styrka och jag antar mig varje nytt projekt med stort engagemang och kreativitet! 

Fotografi: Utbildad Yrkesfotograf vid YRGO, Göteborg 2014-2016.
Praktik: Mecka Reklambyrå / Mecka Studio 

Mitt fotograferande rör sig framför allt kring stilleben, mat & inredning men innefattar även porträtt. Komposition och ljus är mina ledord och över mina bilder vilar en känsla av nostalgi & stillhet. Jag arbetar både med kommersiellt foto och egna projekt. 

Jag har arbetat med bland andra: IKEA FAMILY, Forsman & Bodenfors in-house, SERNEKE, Odd Molly, L:A BRUKET, Paperdolls mfl. 


Styling & Blomsterdesign: Utbildad Dekoratör / Butikskommunikatör Leksand folkhögskola 2011-2012
Praktik: Add:kolon reklambyrå, Her Royal Majesty art magazine, Paperdolls Paris

Att arbeta visuellt, med färg, form och komposition är en stark drivkraft hos mig som först startade inom butiksnäringen med skyltning och visuell marknadsföring men som med åren kommit att fokuseras mer kring styling inför stillebenfotograferingar, event & bröllop. Hand i hand med stylingen går även min blomsterverksamhet där jag skapar buketter och arrangemang för specifika evenemang. Jag arbetar med säsongblommor, och med naturen som min största resurs och inspiration. Tillsammans med studio grokollegan Kajsa Göransson (Art and Flora) kan vi ta oss an större stylingprojekt & blomsteruppdrag. 

Ta gärna en kik på min hemsida för en större inblick i mitt arbete, hoppas vi hörs! 

www.theflowershop.se

instagram: @theflowershop.se / @theflowershop_wedding

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more